Wie zijn wij?

Mado Remkes

Ik ben Mado Remkes. Sinds 2002 houd ik me bezig met coaching, training en begeleiding/counseling.

Naast business- en stressreductiecoaching, houd ik me ook bezig met life-coaching, waarbij persoonlijke ontwikkeling en levensvragen centraal staan.
Vaak worden deze levensvragen urgenter wanneer er een gebeurtenis in het leven van een cliënt heeft plaats gevonden, zoals bij ziekte, ouderschap, scheiding of burn-out.

Een verandering van rol en een toename van taken is dan vaak aan de orde.

Ik begeleid mensen in face-to-face trajecten of via e-coaching. Daarnaast geef ik ook diverse trainingen en geef ik les op de Academie voor Coaching en Counselling

Voor meer informatie: www.madoremkes.nl

 

PuurEefje

Ik ben Eefje Aerts, getrouwd en moeder van 2 jongens. Begin 2018 ben ik gestart met mijn coachpraktijk PuurEefje. Hier begeleid ik vrouwen om dichter bij zichzelf te komen en meer naar hun intuïtie te luisteren, waardoor ze meer zelfvertrouwen en energie krijgen en gelukkiger worden. PuurEefje ben ik gestart vanuit een verlangen, omdat ik jarenlang zelf voor een groot deel vanuit mijn hoofd leefde, waardoor ik me feilloos aanpaste aan elke situatie en ik ervoor zorgde dat ik alles onder controle had. Behalve dan ik dat zelf continu moe was en niet hetgeen deed waar ik écht gelukkig van werd.
Mijn passie voor persoonlijke ontwikkeling, mijn eigen transformatieproces en de worsteling die ik zag bij veel vrouwen om mij heen, zorgde ervoor dat mijn verlangen om andere vrouwen te begeleiden bij hun persoonlijke proces, groeide. Sinds de start van PuurEefje heb ik vele vrouwen al mogen begeleiden naar meer energie en zelfvertrouwen wat mij een bijzonder dankbaar gevoel geeft. Ik kijk er dan ook naar uit je te ontmoeten!

Voor meer informatie: www.puureefje.nl.

Liefs Eefje

 

 

 

Reageren is niet mogelijk